Totalul afișărilor de pagină

vineri, 1 iulie 2011

O noua ilegalitate a Guvernului Boc

Incep disponibilizarile in MAI, dar oamenii nu sunt dati afara pe criterii profesionale. Un jandarm mi-a povestit ilegalitatile facute de sefii lui.

Pasul 1. In urma cu ceva vreme, jandarmii au fost anuntati ca vor fi evaluati profesional si ca rezultatele examenului vor fi hotaratoare.
Pasul 2. Inainte de "examen" jandarmii au fost obligati sa-si dea demisia. Toti jandarmii au fost obligati sa-si dea demisia.
Paul 3. "Examenul" nu a fost scris! Jandarmii au dat un interviu.
_____________________________________________
Cei care au fost dati afara au mainile legate, nu mai pot face nimic.
1. Au fost obligati sa-si dea demisia pentru ca statul sa nu cheltuie cu somajul. Corect ar fi fost ca acesti oameni sa fi fost trimisi in somaj.
2. Cum contesti interviul, nu ai cum. Proba nu a fost filmata, prin urmare nu ai cum sa dovedesti ca tu ai raspuns la toate intrebarile comisiei.
span>

Jandarmul mi-a spus ca sefii nu tin cont de problemele pe care le au cei dati afara. De exemplu, un coleg de-al lui are un baietel de numai 3 luni, sotia lui a intrat in concediu de crestere a copilului dar nu primeste inca bani de la stat. Si asta pentru ca statul isi rezerva dreptul de a nu vira indemnizatiile timp de 3 luni! Dar in aceste trei luni copilul nu mananca? Copilul nu trebuie schimbat de scutece, nu trebuie spalat, nu ii trebuie haine, medicamente? Ce va face acest tanar? Cum isi va intretine familia in urmatoarele trei luni, pana cand sotia lui va primi cele 9 milioane la care are dreptul?

Oare de cate marsavii mai este in stare Guvernul Boc? In loc sa faca o evaluare corecta a oamenilor si sa-i pastreze in sistem pe cei care merita, cei din MAI aplica politica spagilor. Pentru ca este de la sine inteles ca vor ramane in serviciu doar cei care isi vor cumpara posturile cu bani frumosi.


Situatia expusa se petrece in Bucuresti, dar sunt sigura ca se aplica in toate unitatile Ministerului Administratiei si Internelor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu