Totalul afișărilor de pagină

duminică, 5 iunie 2011

Mai aveti curaj sa circulati cu CFR?!

Incidentul cu trenul-sageata Bucuresti - Predeal ar fi trebuit sa se incheie aseara cu demisia/demiterea ministrului Boagiu pentru ca a mintit opinia publica, pentru ca a incercat sa cenzureze o informatie de maxim interes public si pentru ca a pus in pericol viata jurnalistilor care se aflau in acel tren.

In momentul in care trenul s-a defectat, un ministru responsabil ar fi oprit excursia si ar fi continuat drumul spre Bucuresti cu alte mijloace de transport. Ar fi cerut imediat explicatii mecanicilor si i-ar fi informat pe jurnalisti despre cauzele defectiunii.

Un ministru responsabil nu ar fi permis ca trenul sa fie reparat cu crengi, sarme si scotch!

Doamna Anca Boagiu le-a cerut jurnalistilor sa inchida ochii si sa nu anunte incidentul in redactii. A incercat sa ascunda adevarata cauza a defectiunii si a dat vina pe un jurnalist ca ar fi apasat un buton. Verificarile ulterioare au stabilit ca nu a fost vorba despre un buton declansat intamplator de un jurnalist. Trenul a circulat fara frane! Cu toate acestea, Anca Boagiu a dispus ca sageata sa-si continue drumul pana la Bucuresti, punand in pericol viata celorlalti calatori.

Este extrem de grav ca angajatii CFR si-au permis sa efectueze o cursa cu un tren neverificat tehnic. Ganditi-va ca in acel tren a urcat ministrul Transporturilor! Daca ceferistii nu-si fac probleme pentru viata ministrului lor, de ce s-ar gandi la noi, oamenii obisnuiti?!

Este extrem de grav ca acei angajati si-au permis sa "repare" trenul cu acele mijloace rudimentare. Ar fi trebuit sa profite de ocazie si sa-i arate ministrului in ce conditii lucreaza, sa-i spuna ca nu primesc bani pentru aparatura, pentru reparatii.

Este extrem de grav ca acei angajati CFR au ascultat ordinul ministrului si au continuat drumul. Un angajat responsabil ar fi anuntat ministrul ca este periculos sa puna iar trenul in miscare.

Explicatia oferita, in prima faza, de directorul CFR, ca angajatii "s-au pierdut cu firea, fiind ministrul in tren" ar trebui sa-l coste si pe el postul. Liviu Pescarasu a preluat minciuna ministrului Transporturilor si a declarat public ca trenul s-a defectat dupa ce un jurnalist a apasat pe un buton.

Ii sugerez doamnei Anca Boagiu sa organizeze o plimbare cu avionul si sa-i lase pe jurnalisti sa apese pe butoane.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu