Totalul afișărilor de pagină

marți, 12 aprilie 2011

Zombie a mai facut o victima!

Astazi Zombie l-a muscat de mana pe preotul venit sa faca slujba acasa. Am profitat de ocazie sa sfintim si apartamentul.

Raluca Secara va fi superfericita cand va citi aceasta postare. Cand era la Tele M numara victimele facute de Zombie cu o satisfactie fantastica. Eu certam bestia de 4 kilograme, iar ea o lauda! Frumos, nu?! Dar sa va povestesc cum s-a intamplat: parintele a scapat din mana cateva boabe de tamaie, eu eram langa el, Zombie a crezut ca omul batran imbracat in negru vrea sa-mi faca ceva rau si...l-a insfacat de mana. Asa ca slujba nu a inceput ca la carte, ci cu ingrijiri medicale de urgenta. Parintele si-a tamponat rana cu vata cu spirt, apoi s-a apucat de sfintit apa. Un lucru interesant mai am de spus legat de acest preot. Pe drumul spre casa noastra (s-a dus Iulian sa-l ia cu masina pentru ca preotul e foarte batran), preotul a spus: "i-o fi placand carnea de popa?!", imediat ce a aflat ca avem catel.
___________________________________________

Alexandru a rezistat la slujba, a plans foarte putin, apoi a dormit mai mult decat obicei. Asa se spune, cand copiii sunt stropiti cu agheasma dorm mai bine.

Sper sa ne ajute Dumnezeu pe drumul pe care am pornit!

Un comentariu: