Totalul afișărilor de pagină

joi, 10 martie 2011

De ce au facut asta cu Huidu?

Am asteptat Cronica Carcotasilor sa vad cum arata Huidu, daca si-a mai revenit. Si toata emisiunea mi-a venit sa plang. Nu inteleg de ce au gandit asa producatorii emisiunii. Se vede ca Huidu este inca bolnav: nu-si controleaza miscarile, e ca un robot cu circuitele afectate.

Emisiunea a fost montata si din cand in cand au fost inserate ambiante cu Huidu, ca si cum ar fi fost la coordonare. Chiar daca ambiantele erau foarte scurte, s-a vazut ca Huidu a ramas cu sechele: vorbirea ii este afectata, priveste ciudat, hainele ii stau prost pentru ca a slabit foarte mult.

Gainusa si Oana au incercat sa sustina emisiunea, dar nu au reusit, desi Oana e fata simpatica si desteapta. Cred ca au gresit incluzand momentele cu Huidu. Gresit a fost si ca si-au cerut scuze. A dat prost sa spuna ca ei nu sunt buni, ca totul merge prost pentru ca Huidu nu e la comanda.

Cinic mi s-a parut sa spuna si ca Huidu pleaca la ski, sa-si ia revansa.

Concluzia: s-a incercat obtinerea unui rating mare, dar nu cred ca au obtinut rezultatul scontat. Sunt curioasa ce rating va face Cronica saptamana viitoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu