Totalul afișărilor de pagină

luni, 20 februarie 2012

Pinalti, "vulpoi batran"

De mai bine de o saptamana ma aflu la Piatra Neamt. Daca altadata laudam orasul natal, acum ma vad nevoita sa critic autoritatile. Am sentimentul ca domnul Stefan nu mai vrea sa fie ales primar, la alegerile din iunie 2012. Doar strazile principale au fost curatate de zapada, in cartiere nu au fost trimise utilajele de deszapezire, asa ca te afunzi in nameti pana la genunchi imediat ce iesi din bloc. Nici macar intrarile la gradinite nu au f ost curatate. Nu am mai vazut de mult atata bataie de joc!

In Iasi situatia era la fel de critica in momentul in care am plecat. Sunt curioasa sa vad, cand voi ajunge acasa, daca strada mea aratat tot ca o partie de ski, cu strat gros de zapada.

Revenind la Pinalti, l-am vazut intr-o interventie la Realitatea TV, cred ca sambata, cand s-a discutat despre "baietii destepti din Energie", despre gaz metan si gropi pe strazi. Unul dintre invitatii din platoul de la Bucuresti il tot lauda pe primarul din Piatra Neamt cat e de gospodar, ca nu s-a plans lumea, ca se circula bine. Imi venea sa pun mana pe telefon si sa sun la Realitatea, la fel de pornita ca Basescu, cand l-am vazut rinjind pe Gheorghe Stefan! Pinalti, vulpoi batran, a tacut malc si a acceptat laudele nemeritate. Un om corect ar fi spus, "nu, domnule, nu am curatat strazile din cartiere, urmeaza sa o fac in curand".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu