Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 23 noiembrie 2011

Hai sa cumparam un copil!

La Piatra Neamt aveam in pachetul de programe de la cablist postul Baby TV, la Iasi nu exista acest canal, prin urmare ne uitam la desenele de pe MiniMax. Mi-au atras atentia reclamele care promoveaza cateii de jucarie. Daca Zombie s-ar uita la televizor si ar intelege ce se intampla acolo ar fi cu siguranta ingrozit. Acesta este viitorul oribil!

De ce sa aiba un copil un catel adevarat cand parintii pot scoate bani frumosi din buzunar pe un catel de jucarie. Catelul asta modern latra, merge in lesa, isi urmeaza stapanul daca aude un fluierat anume, se gudura, inchide si deschide ochii cand este mangaiat.

Unora li se par frumoase aceste jucarii, mie mi se par ODIOASE! Inteleg sa primeasca acest tip de jucarie un copil care este alergic la parul de animale, dar copiii sanatosi ar trebui invatati sa creasca in preajma animalelor.

In ritmul acesta, in cativa ani copiii nostri nu se vor mai juca impreuna cu prietenii lor in viata, ci cu prietenii lor de jucarie. Pentru ca am vazut tot pe MiniMax reclame la bebelusi de jucarie care cresc cativa centimetri dupa ce sunt hraniti cu biberonul, care fac in scutec, care plang daca nu sunt dusi la culcare la o anumita ora. Fetitele isi invata rolul de mama de la nici 5 ani, invata sa schimbe scutece, sa hraneasca bebelusii, sa le ia temperatura si sa le faca injectie.

Revenind la prima parte a postarii, pot spune ca viitorul cainilor este sumbru. Se vede si din ceea ce se intampla acum in Romania: autoritatile neputincioase se pregatesc sa-si murdareasca mainile cu sangele cainilor vagabonzi. Noua lege a "protectiei" animalelor da liber la uciderea in masa a cainilor fara stapan. Sper ca asociatiile de protectie a animalelor sa isi uneasca eforturile si sa sesizeze autoritatile europene despre masacrul care se pune la cale.

2 comentarii: