Totalul afișărilor de pagină

marți, 14 decembrie 2010

Ce naiba e aia "Plimbare in copaci"?

Posta electronica a redactiei a fost bombardata astazi de un comunicat de presa despre proiectul Ciric. Cei care au trimis e-mail-ul au uitat sa ataseze documentul mult promis. Cand si-au dat seama au trimis iarasi o "caruta" de e-mail-uri cu documentul respectiv - un material informativ despre proiectul Ciric, despre fonduri, participarea europenilor la finantare, descriere de proiect.

La descriere mi-a sarit in ochi expresia "plimbare in copaci". I-am intrebat pe toti cei de langa mine cum li se pare, sa-si imagineze ce-ar putea insemna asta.

Unii au spus ca e vorba de tiroliana, altii ca vor fi construite in copaci niste poduri din franghii si ca te vei plimba practic la inaltime.

Oricum, toata lumea a ras pentru ca proiectul asta mult laudat valoreaza o groaza de bani si nu e permis sa apara asemenea gafe.

M-a mai mirat un lucru, documentul era datat 1 noiembrie. De ce ne-a ajuns abia acum nu am inteles.

Profesionalism, nu gluma.

Daca gasiti niste activitati care sa se preteze la "plimbarea in copaci" promisa de cei care implementeaza proiectul Ciric va astept cu drag!

Poate vor aduce copaci din aia imensi pe care o sa-i gaureasca si o sa mergem prin ei? Ca niste caini la concursuri, cand trec in fuga prin tunelurile alea, apoi sar peste garduri?

Nu ma mai mira nimic!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu