Totalul afișărilor de pagină

marți, 30 noiembrie 2010

Un partaj, 4.000 de euro

Arestarea judecatoarei Georgeta Buliga m-a facut sa exclam dinnou: "in ce tara traim!". La fel am reactionat si cand a fost cazul judecatoarei Camelia Acrasmaritei, care si-a permis sa incheie un contract pentru vanzarea unor drepturi succesorale cu o parte din procesul pe care il judeca. Tineti sigur minte, Tele M a dat in exclusivitate cazul Acrasmaritei - Zapodeanu - Fischer.

Acum, o judecatoare primeste intr-un buchet de flori 4.000 de euro pentru ca a dat o solutie diferita intr-un dosar de partaj. De partaj! Imi vine sa innebunesc, sincer! Ma gandeam ca doar dosarele grele se aranjeaza cu bani. Acum trebuie sa strangi bani si pentru divorturi! In ce tara traim! Cat de mare este oare foamea acestor judecatori? Doamna Buliga castiga 100 de milioane de lei vechi lunar. Si va avea o pensie frumusica. Si ce s-a gandit ea, sa stranga un banisor pentru cadouri, de sarbatori. Rusine!

Doamna Mona Pivniceru, presedintele Asociatiei Magistratilor, s-a dovedit la fel de alunecoasa ca in cazul Acrasmaritei. Ca sa vezi, ca sa asteptam, sa vedem daca nu e o provocare, poate nu se dovedeste fapta.

Oare ce ar trebui sa se intample in Romania sa fie lucrurile in regula, sa te bazezi ca vei avea parte de un proces corect? Nu am un raspuns. Si nu cred ca il voi avea prea curand.

Stiu, insa, ca exista si judecatori cinstiti. Ce sansa voi avea sa prind un asemenea complet, cu judecatori corecti? Mari? Mici? E trist ca trebuie sa ne punem asemenea probleme.

Solutia ar fi pedepse mai drastice. Inchisoare, frate! Ai luat bani, intra la zdup!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu