Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 23 iunie 2010

Nu conteaza ca nu au apa calda. Se uita la DDD

Mi s-a cerut ieri cont pentru pozitionarea dura in privinta lipsei apei calde. De ce ne luam de Gheorghe Nichita si nu vedem rautatea din ochii portocaliilor. Ca de ce nu vedem ca Iasiul este singurul oras din tara in care se intampla asta, un furnizor de gaz (al statului) sa sisteze livrarile pentru centrala care alimenteaza orasul.

Gheorghe Nichita nu m-a convins inca. A stat ieri toata ziua pe televiziunile centrale. I-a amortit gura dand in Guvern. Dar daca as avea convingerea ca el si directorii de la CET au facut TOT POSIBILUL sa faca rost de bani si sa se tina de graficul deja existent de plati atunci as strange din dinti si m-as duce in bucatarie la oalele pregatite sa fie incalzite.

Dar nu am incredere in managementul Nichita-Ivana, asa cum nu am incredere nici in Salvatorii portocalii (prefectul mana in mana cu Grigore si cu Paduraru). Fapte, nu vorbe, domnilor.

Ma mai intriga un lucru. Populatia Iasiului este prea blazata! In loc sa bombardeze autoritatile cu telefoane, mesaje, scrisori, lumea se descurca si accepta situatia. Si se uita la televizor. Probabil la Dan Diaconescu razand si aratandu-si catusele, ca alt personaj sinistru din Romania. Ne meritam soarta? Cred ca da.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu