Totalul afișărilor de pagină

joi, 8 aprilie 2010

Mandate de retinere in Dosarul Voicu

Ma bucur ca asist la un eveniment care zdruncina instantele din Romania.
Un magistrat de la Inalta Curte de Casatie si Justitie a fost retinut pe baza de ordonanta.

Reactiile magistratilor dupa retinere sunt interesante. Unii spun ca ar trebui sa vedem daca judecatorii vor hotari sa emita mandate de arestare preventiva pentru 29 de zile. Altii spun ca doar asa va fi curatat sistemul.

Ma gandesc la ceilalti judecatori care au primit bani pentru a inclina balanta. Cum se simt oare? Pana acum au bagat banii in buzunar cu un TUPEU FANTASTIC.

Abia in perioada urmatoare, nu stiu, o luna, doua, putem spera ca acesti judecatori patati vor da verdicte in litera legii si nu in functie de greutatea plicului?!

Departe de mine sa arunc cu noroi in JUSTITIE. Sunt oameni corecti. Cred ca sunt mai multi judecatori corecti decat cei patati. Dar, din pacate, nu e instanta in care sa nu fie cel putin un judecator patat.

Ma gandesc la cazul judecatoarei Camelia Acrasmaritei care a bagat in buzunar 250 de mii de euro de la Zapodeanu. E in continuare pe baricade, imparte dreptatea in dosare de fond funciar. Ce a facut CSM? A spus ca nu o poate pedepsi pe judecatoare pentru ca a trecut prea multa vreme de cand a comis incalcarea legii. Acrasmaritei trebuia sa se abtina in dosar dar nu a facut-o. Voi reveni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu