Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 10 martie 2010

Un primar obsedat de Bucuresti


Maine se decide la Bucuresti presedintia Consiliului National al PSD. Candidati: Adrian Nastase si Gheorghe Nichita (primarul municipiului Iasi). Pe mine ca iesean aceasta stire nu ma lasa rece, ma enerveaza la culme. Pentru ca primarul nostru nu a mai dat prin targ de cateva zile. Se pregateste pentru alegeri, apare la televiziunile nationale, isi face campanie.

Astazi la Iasi s-a anuntat ca CET inca datoreaza cateva sute de mii de lei firmei Unicom Top Energy. De ce naiba ne-am imprumututat de la Banc Post daca tot suntem datori? Directorul Unicom a spus ca sunt penalitati la penalitati. Pai atunci de ce nu au cerut mai multi bani de la banca? E cusuta cu ata alba. Ar fi putut descalci aceasta problema primarul Gheorghe Nichita. El a batut cu pumnul in masa pentru ca Primaria sa se imprumute de la Banc Post. El a pus presiune pe consilieri sa aprobe creditarea. El s-a facut luntre si punte pentru ca ministerele sa accepte conditiile bancii. Sa ne explice Gheorghe Nichita de ce Unicom Top Emergy ameninta CET ca pune sechestru pe carbune!

Dar Gheorghe Nichita este prea ocupat cu alegerile pentru sefia Consiliului National al PSD. Domnule Nichita, nu uitati, va rog, iesenii v-au ales! Si poate ca printre iesenii aia care v-au ales au fost si oameni care nu sunt membri ai unui partid politic. Daca sunteti atins de mirajul capitalei, lasati Iasul.

Ieri, la Iasi, mina dreapta a lui Gheorghe Nichita, viceprimarul PSD Romeo Olteanu, vorbea cu nonsalanta despre numarul mare de caini comunitari. Pai ar fi trebuit sa explice primarul acestui oras de ce nu exista un proiect coerent de reducere a numarului mare de caini vagabonzi. Dar primarul lipsea din acest oras, era in capitala, preocupat sa-si gandeasca un discurs destept pentru emisiunea de la TVR.

Iesenii au nevoie de un primar care sa bata drumurile pe jos, nu cu limuzina. Care sa circule cu mijloacele de transport in comun. Care sa se bata pentru salvarea CET, pentru modernizare si retehnologizare, nu pentru indatorarea bugetului local prin contractarea de credite neperformante cu care sa fie achitati furnizorii de utilitati. Ce ne facem cu celelalte firme care se adreseaza instantei pentru recuperarea unor datorii de la CET? Ce ne facem cu gropile de pe strazi?

S-ar parea ca acestea sunt probleme care il preocupa doar pe cetateanul simplu. Pe primarul Iasului il preocupa functiile!

impactnews.ro il da favorit pe Nichita in fata lui Nastase. Cica liderii PSD ar da un vot anti-Nastase.





Oare la alegerile pentru sefia organizatiei judetene a PSD Constantin Adascalitei va primi voturile anti-Nichita?

Vom trai si vom vedea.

CITITI si
http://www.newsiasi.ro/eveniment/politica/nichita-favorit-in-culise-cu-o-zi-inaintea-alegerilor-la-virful-psd.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu