Totalul afișărilor de pagină

marți, 21 octombrie 2014

Lipsă de respect faţă de contribuabili

Pe ploaia mocănească m-am pornit, cu Zombie în lesă, până în CUG, la Oficiul poştal 12, cu gândul să-mi scot cardul de sănătate. Doar primisem în cutia poştală mandatul prin care eram programată pe data de 21 octombrie.

La rând erau peste 30 de persoane. Un singur ghişeu deschis, aşa că toată lumea s-a aşezat în faţa angajatei de la Poştă. Era abia ora 10:00 dar doamna se simţea în pragul unei crize nervoase.

Mi-am evaluat şansele de a primi acel card preţios: în ritmul în care se mişca funcţionara aş fi primit plicul în vreo 3 ore. M-am uitat prin geam la câine, la cât de plouat era şi am ajuns la concluzia că animalul nu are nicio vină. Nici eu. Timpul meu e mult mai preţios.

Am luat o decizie corectă, mi-am dat imediat seama când am auzit strigătele funcţionarei de la Poştă: cine are mandat pentru astăzi să nu stea la rând! Cine are pentru 21 să vină în zilele următoare. Astăzi dăm pentru zilele trecute. Cardurile sunt aici, în saci, nu am timp să le caut pe ale dumneavoastră, nu are cine să le pună în ordine.

Am ieşit împreună cu un domn pe uşa oficiului poştal, râzând amândoi de penibilul situaţiei. Staţi liniştită, doamnă, mi-a zis. Oricum nu putem folosi cardurile, medicii nu au cititoare.

Concluzia: lipsă de respect faţă de contribuabili!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu