Totalul afișărilor de pagină

joi, 11 august 2011

Cinism marca Nichita

Sa sparg televizorul astazi, nu alta, in timp ce urmaream finalul Audientei lui Gheorghe Nichita la Prima TV Iasi. Isi plangea de mila cat de mult munceste ca sa aduca bani la Iasi, ca nu a avut concediu si ca sotia lui nu a plecat din Iasi in aceasta vara. Daca ar fi fost numai asta as fi tacut, dar "primarul nostru puternic" si-a dat cu stangul in dreptul cu urmatoarea replica: "Am ramas acasa sa sufar alaturi de iesenii care nu au apa calda".

Sa nu credeti ca a spus-o serios! A ranjit spunand asta! Cat cinism! El are acasa centrala si spune ca sufera alaturi de ieseni. Pai nu am nevoie de suferinta lui, am nevoie sa rezolve problema CET. Si nu asam de pe o zi pe alta, trebuia sa se ocupe de acest mastodont din ziua in care a ajuns primar, pentru ca era previzibil falimentul acestei regii. Acum se pregateste sa aduca investitori strategici la CET. Cine stie ce smenuri vor mai fi facute?!

Macar daca iesenii ar intelege ceva din povestea asta. Ma refer la cei care sunt corecti si isi platesc intretinerea la zi. Pai ar trebui sa le intoarcem spatele la alegeri si primarului actual si guvernantilor care au permis ca Iasul sa ramana fara apa calda. Rusine!

Un comentariu: