Totalul afișărilor de pagină

joi, 23 decembrie 2010

Goana dupa senzational

Cred ca este pentru prima data cand imi doresc ca CNA sa amendeze televiziunea. Am trait sa vad pe Realitatea TV imaginile cu electricianul care s-a aruncat de la balconul Parlamentului. Nu stiu cum au procedat celelalte televiziuni. Am inteles ca si Pro TV a difuzat secventa in care barbatul a plonjat in gol, strigandu-i ceva lui Emil Boc.

Am inteles logica de a mentine transmisia directa de la Parlament, cat timp paramedicii acordau ingrijiri victimei. Dar cum poti sa dai la ora 11.00 fata aceea plina de sange? Cum poti sa dai pe post, chiar cu marca SOCANT, imaginile cu acel om facandu-se praf de bancile din Parlament?

Cine ia aceste decizii se gandeste vreun moment la familia victimei? Se gandeste cineva la oamenii care se uita la televizor? Poate in acel moment, in fata televizorului era chiar copilul acestui nenorocit.

Surse din TVR sustin ca barbatul de 43 de ani este tatal a 2 copii, dintre care unul sufera de autism.

Nu stiu cat este amenda pe care o vor incasa televiziunile “deontoloage”. Probabil mogulii isi vor permite sa plateasca si un miliard de lei vechi doar pentru a atrage cat mai multi telespectatori. Rusinos!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu