Totalul afișărilor de pagină

marți, 20 aprilie 2010

Laleaua e mai tare ca teiul! Povestire adevarata

Am gasit acum putin timp sa scriu despre teiul din Copou prabusit peste elevii de la Negruzzi.

Parcul Copou este in administrarea Directiei de Servicii Publice Municipale, din cadrul Primariei Municipiului Iasi. Directorul DSPM, Luminita Salceanu, a venit in parc sa dea ochii cu jurnalistii furiosi. In loc sa dea declaratie despre teiul ucigas, Luminita Salceanu a cerut cont pret de cateva minute pentru o stire difuzata de Tele M saptamana trecuta. Cineva binevoitor ne-a anuntat la redactie ca angajatii DSPM lucreaza de zor in fata blocului doamnei Salceanu.

Deci stirea cu lalelele doamnei Salceanu era mai importanta decat teiul cazut peste elevi. Mai trebuie semnalat ceva. In loc sa abordeze o atitudine responsabila, vom verifica, vom taia, ne cerem scuze, doamna Salceanu a spus ca natura e de vina. Si am aflat din declaratia dumneaei ca acel tei fusese toaletat, adica s-au urcat muncitorii cu macaraua si au taiat crengile uscate.

Si ca sa va dovedesc ca e mai importanta laleaua pusa pe ascuns in fata blocului decat teiul prabusit, aflati ca doamna Salceanu s-a plans de nedreptatea care i s-a facut cu lalelele in momentul in care a fost invitata sa participe la o emisiune in direct pe tema accidentului din Copou.

Asta e calea pentru stirea cu lalele
http://telem.telem.ro/telem/index.php?option=com_content&task=view&id=24284&Itemid=100

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu