Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 10 aprilie 2010

Continuati meditatia. Japonia - primavara (aveti link cu fotografii superbe)




Mi-as dori sa ajung in Japonia, primavara. Imaginile sunt superbe. Parca sunt ireale. Si ma gandesc cu durere in suflet: va avea vreodata Iasiul un asemenea colt de Rai? Sa mergi undeva si sa privesti splendorile acestea de flori?

Palatul Culturii beneficiaza de suficient spatiu verde in fata cladirii (in spate se afla complexul chinuit al lui Iulian Dascalu). Dar s-ar parea ca sefii Palatului Culturii nu s-au gandit sa apeleze la niste peisagisti. Avem Universitate de Stiinte Agricole la Iasi. De ce profesorii nu iii sfatuiesc pe studenti sa isi aleaga ca tema amenajarea spatiului verde de la Palat? Va dati seama? In fiecare sezon ar arata altfel. Stiu, veti spune ca vom cheltui niste bani, multi bani, pe flori, arbusti. Prefer sa cheltuim banii din bugete pe ceva care sa ne aduca fericire in suflete, decat banii nostri sa ajunga in buzunarele captusite ale directorilor de institutii publice.

E valabil pentru TOATE institutiile publice. Deja m-am gandit la un reportaj! Nu spun. Va urma o postare cu un link dupa ce colegii mei il vor realiza.

Pana atunci, priviti imaginile din Japonia. Enjoy and relax!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu