Totalul afișărilor de pagină

joi, 11 martie 2010

Tineti la viata dumneavoastra?

Realitatea TV a facut astazi dezbatere mare pe tema femeii care a facut stop cardio-respirator la serviciu.

STIREA - "O femeie de 34 de ani, din Bucuresti, mama a doi copii, este in coma profunda dupa ce a facut un stop cardio-respirator la birou. Ramona Carmen Ciciu este de doua zile internata la Terapie Intensiva si intre timp a fost operata pe creier. Colegii si familia femeii sustin ca aceasta a facut stopul cardio-respirator din cauza stresului si a muncii indelungate la birou si acasa. Medicii sint rezervati privind evolutia pacientei.

A doborit-o stresul de la serviciu?

•"Era stresata, dar cine nu e in societatea de astazi? Muncea mai mult, dar nu stiam ca se va ajunge aici. Au fost dati oameni afara de la ea din companie si era o perioada mai grea. Ea isi cauta altceva de munca", a declarat Marius Ciciu, sotul tinerei.
•"Era angajata noastra de opt ani si nu s-a plans niciodata. M-am uitat pe pontajul ei si am descoperit ca a muncit opt ore jumatate pe zi, in medie. Plus ca ea era unul dintre angajatii nostri de baza, lucra aici de opt ani", a spus Cristina Mititelu Mihoc, Senior Vice President la Ipsos Interactive Services".


Nu e primul caz de acest gen. In ultima vreme, angajatii din mediul privat fac totul ca sa-si pastreze joburile. "Totul" inseamna sa stea mai mult la serviciu, sa nu mai faca scandal daca li se repartizeaza sarcini suplimentare. La stat nu e asa. Functionarii publici se pregatesc de greva pentru ca li se taie 25% din leafa (sporul de disponibilitate fata de cetateni). Chiar nu mi s-a parut ca functionarii publici ieseni sunt atat de atenti la cetatean. La ora 16.00 fara ceva rup usile sa plece acasa. Daca s-ar putea sa aiba 2 ore pauza de masa si-ar lua toti. De parca n-ar fi criza si pentru ei. Acum toata lumea vorbeste de greva (in institutiile de stat). Dar pana la urma greva ne afecteaza pe toti ceilalti. Guvernantii ne rid tuturor in nas. O vor face cu siguranta si pe 17 martie cand vor veni la Iasi. Profesorii le pregatesc un miting de protest. Sunt curioasa sa vad cum vor reactiona membrii Cabinetului Boc cand vor da cu ochii de multimea de la Universitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu