Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 22 septembrie 2010

Rugati-va pentru mine si pentru copilul meu!

Urmatoarele 10 zile sunt decisive. Am intrat iar in concediu medical. Mi-e rau, foarte rau.

Cei care ma iubesc, va rog sa va rugati pentru sanatatea mea si a copilului meu.

Astazi l-am vazut din nou, ii batea inimioara. Are 3 luni deja, e un copilas mare. Dar exista pericolul IMENS sa-l pierd.

Nu mai am voie sa fac absolut nimic. Nimic. Si e greu.

Sper ca viitoarea postare sa fie pozitiva. Si cu ajutorul lui Dumnezeu va fi!

marți, 14 septembrie 2010

Mi-am vazut copilul sarind ca o caprita

Astazi mi-am vazut copilul sarind ca o caprita. Parca sarea coarda. Si are doar 10 saptamani.

Nu i-am vazut chipul, nu m-am putut uita atent la corpul sau.

"E viu, asta este tot ceea ce conteaza", mi-a spus medicul. Si mi-au dat lacrimile.

Mi-e rau de doua zile si voi intra in concediu medical.

Am spus ca imi doresc acest copil foarte mult.
Dar s-ar parea ca nu destul.
Pentru ca altfel cum s-ar putea interpreta ca ieri am stat la serviciu desi imi era rau, desi ma durea, desi am stat in stres. Nu ma gandeam deloc la el, ma gandeam doar la mine, la dependenta mea de munca.

Acum trebuie sa stau la pat. Imi va fi greu. Pentru ca nu stiu sa stau degeaba.
Dar trebuie s-o fac pentru micut. Pentru Alexandra. Sau pentru Alexandru.

Cu siguranta micutului meu ii va placea sa sara coarda. Poate va fi un sportiv! Cat de mult mi-ar placea! Ce proiectii incep sa fac! Imi vine sa rad.

joi, 9 septembrie 2010

Ioana Hagi este de astazi la Antena

O fata draga mie mi-a dat astazi o veste buna. Ioana Hagi este de astazi reporter la Antena 1. Cand a plecat de la Tele M Iasi la Bucuresti visul ei a fost sa lucreze la Antene. Dupa un popas frumos la Europa FM, Ioana va lucra din nou in televiziune. Abia astept sa vad o stire de-a ei la Observator! Si, cine stie, poate intr-o saptamana o sa ma sune sa imi spuna ca are si prima transmisie pe un subiect frumos. A primit un domeniu bun, Social. Bafta multa, Ioana!

luni, 6 septembrie 2010

Asa arata doi oameni fericiti!

Am fost in acest sfarsit de saptamana la Piatra Neamt, la nunta unui var venit din Anglia. S-a casatorit religios si a facut petrecerea la Bicaz.

Am dansat toata noaptea si m-am distrat. Fotografia este facuta la aceasta nunta.

Dar eu si Iulian radiem si pentru ca urmeaza sa fim parinti! Copilul  nostru se va naste in primavara lui 2011. Iulian si-ar dori sa fie o fetita. Toata lumea spune, insa, ca eu nu pot fi decat mama de baiat. Imi doresc inainte de toate sa fie un copil sanatos, imi doresc sa fiu sanatoasa si sa am grija de el. 


Acest copil este minunea lui Dumnezeu. Este un copil asteptat si dorit. Ani de zile am cochetat cu ideea de a infia. Voi distruge toate buletinele de analize in care scrie infertilitate si sterilitate!


Asa ca, in ciuda tuturor lucrurilor urate care mi se intampla si care mi se vor intampla, am pentru ce sa lupt. Cand Dumnezeu mi-a facut un asemenea dar, daca nu as avea grija de el ar insemna sa-i starnesc mania!


Ne-am gandit deja la nume. Daca va fi fata se va numi Alexandra Anastasia. Iar daca va fi baiat, numele sau va fi Alexandru Cristian.


De ce Anastasia, pentru ca inseamna Invierea Domnului, iar eu ar trebui sa nasc chiar inainte de Paste. Ce poate fi mai frumos?!


Sunt un om fericit, suntem doi oameni fericiti!